Usluge

Kvalitet nam je na prvom mestu. Perionica veša “Pahuljica” posluje po principu da se zahtev kupca uvek mora ispoštovati. Mi činimo da vam pranje i peglanje Vašeg veša bude jednostavno. Možemo sačuvati Vaše vreme kako bi uživali u stvarima koje volite. Štedimo vaš novac dostupnošću usluga i pristupačnim cenama.

Pranje veša


Pranje veša u perionici “Pahuljica” vrši se u profesionalnim mašinama renomiranih proizvođača “Electrolux” i “Speed Queen”, što garantuje vrhunski kvalitet i čistoću. Naročita pažnja posvećena je higijeni i bezbednosti, tako da u procesu pranja nikada ne dolazi do mešanja veša različitih klijenata.

Za savršenu čistoću i belinu Vašeg veša, perionica “Pahuljica” koristi profesionalna sredstva za pranje “ECOLAB” i “Hagleitner” koja su potuno neškodljiva po zdravlje ljudi i okolinu

Peglanje

 

Prilikom peglanja veša korististe se profesionalni “Miele” valjci nemačke tehnologije kao i ručne pegle sa vakum stolom “Stirovap” italijanskog dizajna.

Postoji mogućnost da kao postojeći ili budući klijent donesete već opran veš koji ćemo mi opeglati za vas.

Sportski program

U perionici “Pahuljica” dostupan je poseban spotski program za pranje sportske odeće od sintetičkih vlakana. Za to koristimo najsavremenije preparate proizvođača “Hagleitner”.

Hoteli, restorani i druga pravna lica

Perionica “Pahuljica” nudi usluge održavanja sjaja u Vašim hotelima i restoranima korišćenjem najsavremenijih preparata visokog kvaliteta. Ne koristimo invazivne preparate koji oštećuju tkaninu, a veš uvek obrađujemo na propisanim temperaturama. Neka Vaši klijetni budu zadovoljni kompletnom uslugom koju pružate u saradnji sa perionicom “Pahuljica”.

Close Menu